• 1400/09/20 - 14:37
  • /ZayP

اعلام برگزیدگان مرحله دانشگاهی آزمون آوایی بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد

از سوی واحد قرآن و عترت دانشگاه، برگزیدگان دانشگاهی آزمون آوایی بیست و ششمین جشنواره قرآنی هدهد اعلام شد...

به گزارش وب دا، مدیر فرهنگی دانشگاه ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: در این آزمون ۵۶ نفر از خواهران و ۳۴ نفر از برادران در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان شرکت کردند.

محمدجهاندار گفت: آثار کلیه شرکت کنندگان بخش های آوایی در رشته های حفظ(جز 30 ، جز 3، جز 5 ،جز 10، جز 20، حفظ کل ) و ترجمه سوره انسان، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، اذان، دعا و مناجات خوانی، ترجمه خوانی، آیین سخنوری و ابتهال توسط داوران مجرب جامعه القرآن شهرستان داوری و نفرات برتر مرحله دانشگاهی معرفی شدند.

وی افزود: نفرات اول رشته های حفظ ۵ جز، حفظ ۱۰ جز، حفظ ۲۰ جز، حفظ کل، قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، آئین سخنوری، ترجمه خوانی، دعا و مناجات، ابتهال و اذان به مرحله کشوری راه یافتند.

برای مشاهده نتایج بخش برادران اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده بخش خواهران اینجا کلیک کنید.