• 1398/04/22 - 11:32
  • /ZbVj

اعلام نتایج قطعی انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل

رئیس هیات اجرایی انتخابات سازمان نظام پرستاری کاشان و آران و بیدگل، از اعلام نتایج قطعی انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری در این شهرستان ها خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، محمد خبازی گفت: در این انتخابات یک صندوق ثابت در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان و دو صندوق سیار در کاشان و آران و بیدگل فعال بود.

وی، اعضای منتخب این هیات مدیره را شامل 9 عضو اصلی و سه عضو علی البدل به شرح ذیل بیان کرد.

این گزارش حاکیست: دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه، نیز از روند برگزاری این انتخابات بازدید کردند.

لازم به ذکراست: پنجمین دوره انتخابات هیات مدیره نظام پرستاری شهرستان های کاشان و آران و بیدگل در تاریخ 21/4/98 با حضور 24 نامزد تا ساعت 20 ادامه داشت.

اعضای اصلی منتخب هیات مدیره نظام پرستاری کاشان و آران و بیدگل:

اعضای اصلی پرستاری:

1.     مهدی وطن خواه

2.     علی باغبانی

3.     محسن گنجی زاده

4.     محمدرضا مزدی پز

5.     مهدی صالح

6.     مجتبی نادری طاهری

7.     امیر چمن

8.     محمد افشار (کادر آموزشی)

9.     حسین بیدگلی (اتاق عمل / هوشبری)

اعضای علی البدل پرستاری: