• 1398/04/01 - 11:38
  • /ZpUj

افتتاح نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون در میدان کمال الملک کاشان

نمایشگاه بسیج ملی کنترل فشارخون و ایستگاه سنجش فشارخون در کوشک میدان کمال الملک کاشان افتتاح شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، این نمایشگاه با حضور کارشناس اداره کل آزمایشگاه مرجع سلامت و بازرس ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونین بهداشتی و تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران دانشگاه و سازمان زیباسازی شهرداری برپا گردید و کارشناسان معاونت بهداشتی در خصوص برگزاری نمایشگاه و استقبال مردم منطقه از ایستگاه کنترل فشارخون توضیحاتی را ارائه کردند.

دکتر سید علیرضا مروجی معاون بهداشتی دانشگاه در این مراسم، با اشاره به استفاده حداکثری از ظرفیت های سازمان ها و ارگان ها در اجرای طرح بسیج ملی فشارخون، از سازمان شهرداری به خاطر مشارکت در این طرح تشکر کرد.

مهندس ناظری بازرس ویژه طرح بسیج ملی فشارخون نیز در این مراسم، از فعالیت معاونت بهداشتی کاشان در اجرای این طرح قدردانی کرد و برگزاری نمایشگاه ایده نوینی در کاشان برشمرد.

یادآور می شود ایستگاه سنجش فشارخون تا 15 تیرماه در میدان کمال الملک فعال خواهد بود.