• 1396/07/11 - 13:32
  • /ZVqj

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه های علوم پزشکی کاشان و نیواولم آلمان

تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه های علوم پزشگی کاشان و دانشگاه نیواولم آلمان، با حضور رئیس دانشگاه و جمعی از مسئولان روز دوشنبه مورخ 10/7/96 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان منعقد گردید...

به گزارش وب دا، مشاور  امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این راستا گفت: در این تفاهم نامه بر همکاری در زمینه مبادلات آموزشی و پژوهشی تاکید شده است.

محمد حسین زیلوچی افزود: از آنجا که دانشگاه نیو اولم در زمینه مدیریت اطلاعات سلامت فعالیت دارد تلاش دانشگاه علوم پزشگی کاشان بر این است تا از تجربه این دانشگاه در خصوص پیشبرد اهداف بسته های طرح تحول آموزش، به ویژه ماموریت ویژه دانشگاه با عنوان "توسعه دانش فناوری اطلاعات سلامت" استفاده نماید.