• 1398/05/05 - 13:17
  • /ZKVj

اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه در سال 98 برگزار شد

پنجاه و ششمین جلسه هیات امنای دانشگاه به صورت نشست هیأت امنای کلان منطقه 7 در محل سالن همایش دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه مورخ 05/01/ 1398 برگزار شد...

پنجاه و ششمین جلسه هیات امنای دانشگاه  به صورت نشست هیأت امنای کلان منطقه 7 در محل سالن همایش دارالفنون دانشگاه علوم پزشکی تهران روز سه شنبه مورخ 05/01/ 1398 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، نشست مشترک هیأت امناء  دانشگاه های کلان مناطق 7 کشوری شامل دانشگاه های علوم پزشکی کاشان، اصفهان، شهید صدوقی یزد و شهرکرد با حضور  وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونین وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و سایر روسای دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه ٧ و اعضای هیات امنای این دانشگاه ها، برگزار گردید.

این گزارش حاکیست: در این جلسه درخصوص تصمیمات، مصوبات و اقدامات آتی دانشگاه های علوم پزشکی، بحث و تبادل نظر انجام شد.