• 1400/11/04 - 09:33
  • /ZnAP

اولین دورهمی والدین و فرزندان با عنوان"تسبیح ماهی ها" برگزار شد

ویژه برنامه"تسبیح ماهی ها" با هدف بستر سازی فرزندان برای دعوت به نماز و انس دادن آنان به خانواده در آمفی تئاتر دانشکده دندانپزشکی برگزار شد...

به گزارش وب دا، برگزاری مسابقات فرهنگی و دلچسب برای کودکان و نوجوانان و برگزاری مسابقه با حضور والدین و کودکان از برنامه های اجراشده این مراسم بود و به شرکت کنندگان جوایزی اهدا گردید.

لازم به ذکر است: آشنایی با معارف و مفاهیم دینی اجتماعی، بستر سازی فرزندان برای دعوت به نماز و انس دادن آنان به خانواده و ترویج شادی و نشاط فرزندان در محیط معنوی از اهداف این برنامه بود.

شایان ذکر است برای کودکان شرکت کننده در این دورهمی ها کارت امتیاز باقلوا در نظر گرفته می شود.