• 1400/12/03 - 13:26
  • /ZuCP

اولین نشست هم اندیشی صیانت از جمعیت در شورای اسلامی شهر کاشان برگزار شد

در راستای اجرای برنامه سیاست های جمعیتی، اولین نشست هم اندیشی صیانت از جمعیت در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر کاشان برگزار شد...

به گزارش وب دا، در این جلسه کارشناس باروری سالم و جمعیت معاونت بهداشت دانشگاه، در خصوص اهداف برنامه جمعیت، سیاست های جمعیتی، شاخص های مرتبط و اقدامات انجام شده تاکنون و مشکلات جمعیتی شهرستان گزارشی را ارائه داد.

عفت پدرام فر عضو شورای اسلامی شهر در این نشست، پیشنهاداتی در جهت ارتقاء نرخ باروری کلی، ارائه و در پایان توسط اعضاء انتظارات و پیشنهادات مطرح و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

لازم به ذکر است: این نشست با حضور عفت پدرام فر عضو شورای اسلامی شهر کاشان، تقاعدیان رئیس جامعه زنان کاشان و چند تن از فرماندهان محترم پایگاه های بسیج خواهران برگزار گردید.