• 1401/01/02 - 12:54
  • /Z5jP

بازدید تیم مدیریتی ستاد نوروزی دانشگاه از مراکز درمانی شهرستان آران و بیدگل

معاون درمان دانشگاه به همراه مدیر درمان در دومین روز از فروردین ۱۴۰۱از بیمارستان های سیدالشهداء (ع) و ثامن الحجج (ع) و ستاد شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل بازدید به عمل آوردند...

به گزارش وب دا، دکتر حامد یزدان پناه در این بازدید به همراه دکتر ابوالفضل دیگبری، ضمن تبریک سال نو به کادر درمان شهرستان آران و بیدگل، نحوه ارائه خدمات تشخیصی و درمانی، آمار مراجعین و موارد بستری کووید ۱۹در این بیمارستان ها را را مورد بررسی قرار داده و توصیه های لازم برای ارائه خدمات درمانی مطلوب به مراجعین و بیماران را مطرح نمودند.

گفتنی است دکتر علی یوسفیان، رئیس بیمارستان سیدالشهداء (ع) آران و بیدگل نیز در این بازدید حضور داشتند و تیم مدیریتی ستاد نوروزی دانشگاه را همراهی می کرد.