• 1399/07/27 - 08:54
  • /Zbej

بازدید رئیس دانشگاه از مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان

رئیس دانشگاه از بخش های مربوط به بیماران مبتلا به کووید 19 مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان روز شنبه مورخ 26/7/99 بازدید کرد...

رئیس دانشگاه از بخش های مربوط به بیماران مبتلا به کووید 19 مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان روز شنبه مورخ 26/7/99 بازدید کرد.

به گزارش وب دا، دکتر سید علیرضا مروجی در این بازدید، در گفتگویی با کادر درمانی خط مقدم مقابله با این ویروس، از نزدیک در جریان نیازها، مسائل و مشکلات قرار گرفت.

رئیس دانشگاه همچنین، در بازدید از اورژانس و بخش های بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان و نیز عیادت از بیماران، فرآیندهای پذیرش و درمان بیماران مشکوک و مبتلا به کووید 19 را مورد ارزیابی قرار داد.

لازم به ذکر است: در پایان این بازدید، مسئولین دانشگاه در نشستی با مسئولین این مرکز، پس از بیان نظرات و پیشنهادات، تصمیمات مقتضی را در خصوص بهبود ارائه خدمات پیشگیرانه و مقابله ای با این بیماری و رفع مشکلات پرسنل اتخاذ کردند.

• کد خبر : 119996