• 1398/04/03 - 13:08
  • /ZvUj

بازدید معاون علمی و فناوری رییس جمهور از دانشگاه

معاون علمی و فناوری رییس جمهور به همراه هیات همراه، از دانشگاه امروز مورخ 3/4/98 بازدید کرد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، از معاونت تحقیقات، کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه جامع تحقیقات و مرکز رشد دانشگاه بازدید کردند.

دکتر سورنا ستاری در این بازدید، قول مساعد جهت حمایت از ایجاد پارک علم و فناوری و ارتقای مرکز رشد دانشگاه را داد.

این گزارش حاکیست: در ادامه نیز مسئولان این مرکز با ایشان به گفتگو پرداخته و در خصوص فعالیت های در دست اقدام توضیحاتی را ارائه دادند.

لازم به ذکر است: نماینده مردم کاشان و آران و بیدگل در مجلس، رئیس دانشگاه، فرماندار ویژه کاشان، معاون تحقیقات و فناوری و مسئولین دانشگاه نیز در این بازدید حضور داشتند.