• 1397/02/01 - 11:28
  • /Zsxj

برگزاری اولین نشست مدیران ستادی دانشگاه

اولین جلسه مدیران ستادی دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز پنج شنبه مورخ 30/1/97 برگزار شد...

به گزارش وب دا، این جلسه با هدف ارائه گزارش عملکرد واحدهای سرپرستی، بیان مشکلات و بررسی رفع موانع موجود و هماهنگی جهت تسریع در امور اجرایی برگزار گردید.

رئیس دانشگاه در این جلسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز پاسدار و جانباز، به لزوم برگزاری این جلسه پرداخت و بر نظارت بیشتر واحدهای مدیریتی ستادی بر دیگر واحدهای دانشگاه تاکید کرد.

مدیران واحدهای آمار و فن آوری اطلاعات، حراست، ارزیابی عملکرد، بازرسی و پاسخگویی به شکایات و هیات امناء دانشگاه در ادامه این نشست، ضمن ارائه گزارش اقدامات صورت گرفته در حوزه های مذکور به بیان چالش ها و مشکلات موجود پرداختند.

این در پایان جلسه مقرر شد هر هفته روزهای پنج شنبه این جلسه تشکیل گردد.