• 1397/02/04 - 13:42
  • /ZCxj

برگزاری جشن هفته سلامت در دانشگاه

جشن هفته سلامت در دانشگاه به همت دانشکده بهداشت با حضور جمعی از مسئولین، اساتید، کارکنان، دانشجویان و خانواده های کارکنان شامگاه دوشنبه 3/2/97 در محل آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه برگزار گردید...

به گزارش وب دا، دکتر مصطفایی سرپرست دانشکده بهداشت دانشگاه در این مراسم، ضمن تبریک هفته سلامت گفت: شعار امسال سازمان بهداشت جهانی"سلامت برای همه: پوشش همگانی سلامت، برای همه،در همه جا "  نامگذاری شده است.

وی، در ادامه نکات مهمی را در زمینه لزوم حفظ سلامت بیان نمود و خواستار حفظ  محیط زیست و "نه گفتن به کیسه های پلاستیک زباله و تعویض آن با کیسه های قابل تجزیه" شد.

لازم به ذکر است: در پایان این همایش از دانشجویان برتر علمی، پژوهشی و فرهنگی با اهداء لوح تقدیر وتندیس تقدیر شد.