• 1397/02/19 - 12:42
  • /Z21j

برگزاری دومین همایش مشاوران و مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاه های قطب هفت گانه کشور

دومین همایش مشاوران و مدیران امور شاهد و ایثارگر دانشگاه های قطب هفت گانه کشور روز دوشنبه مورخ 17/2/97 در دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی رئیس دانشگاه ضمن خوش آمد گویی و تبریک اعیاد بزرگ شعبانیه گفت: این نشست با هدف هم اندیشی و ارائه راهکار های اجرایی قوانین مرتبط با ایثارگران در برنامه ششم توسعه تشکیل گردید.

این گزارش حاکیست: در ابتدای جلسه گزارشی از پیشینه فرهنگی و ایثارگری شهرستان کاشان توسط یکی از اعضاء شورای ایثارگران دانشگاه ارائه گردید.

لازم به ذکر است: در این جلسه قوانین چهارگانه ایثارگران در برنامه ششم توسعه توسط مدیر دفتر ایثار دانشگاه ارائه و با 15 مورد پیشنهاد در خصوص اجرای آنان به تصویب رسید.