• 1399/07/23 - 14:05
  • /Z7ej

برگزاری سومین جلسه شورای سیاستگذاری بسته های تحول و نوآوری در آموزش

سومین جلسه شورای سیاستگذاری بسته های تحول و نوآوری در آموزش در سال جاری روز سه شنبه مورخ 22/7/99 در سالن شهدا ستاد مرکزی تشکیل شد...

سومین جلسه شورای سیاستگذاری بسته های تحول و نوآوری در آموزش سال جاری روز سه شنبه مورخ 22/7/99 در سالن شهدا ستاد مرکزی تشکیل شد.

به گزارش وب دا، دکتر سیدعلیرضا مروجی رئیس دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر و ابراز خرسندی از اقدامات صورت گرفته و پیشرفت های حاصله، از گروه فناوری اطلاعات سلامت خواست تا با اتصال به حوزه بهداشت در زمینه طراحی نرم افزاری به منظور ردیابی بیماران مبتلا به کووید 19 اقدام کنند.

در ادامه اعضای گروه به ارائه گزارش از فعالیت ها و چالش های مطروحه در زمینه ماموریت ویژه را پرداختند.

لازم به ذکر است: در این نشست رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، سرپرست مرکز مطالعات، دبیر شورای سیاستگذاری طرح تحول و گروه ماموریت ویژه دانشگاه ( توسعه فناوری اطلاعات سلامت) حضور داشتند.

• کد خبر : 119992