• 1396/03/10 - 13:38
  • /Zemj

برگزاری نخستین دوره کارگاه آموزشی مراقبت و درمان پیش بیمارستانی تروما در کاشان

نخستین دوره کارگاه آموزشی مراقبت و درمان پیش بیمارستانی تروما به مدت 6 روز در قالب 3 دوره دو روزه به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه از تاریخ 28/2/96 لغایت 2/3/96 برای 70 نفر از کارشناسان فوریتهای پزشکی برگزار گردید...

نخستین دوره کارگاه آموزشی مراقبت و درمان پیش بیمارستانی تروما به مدت 6 روز در قالب 3 دوره دو روزه به همت مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه  از تاریخ 28/2/96 لغایت 2/3/96 برای 70 نفر از کارشناسان فوریتهای پزشکی برگزار گردید.

به گزارش وب دا، شبیه سازی مصدومین دوره از طریق بیمارنما و گریم متناسب آنها نسبت به آسیب وارده به بیمار بود که به کارشناسان فوریتها کمک می کرد تا حد زیادی در ارزیابی بیمار با وضعیت واقعی تری روبرو شوند، از خصوصیات این دوره آموزشی بود.

لازم به ذکر است در پایان هر دوره به دو نفر از برترین های دوره بر اساس نمره علمی و عملی هدایایی تعلق گرفت.

شایان ذکر است این دوره با همکاری معاون فنی سازمان اورژانس کشور دکتر نوری و دکتر نزادی متخصص طب اورژانس و عضو هیات علمی دانشگاه شیراز برگزار گردید.