• 1396/03/08 - 12:34
  • /Zamj

برگزاری نشست سرپرست دانشگاه با مسئولین شرکت های بیمه مکمل درمان

نشست سرپرست دانشگاه با روسا و کارشناسان شرکتهای بیمه مکمل درمان و سایر طرف قراردادها روز دوشنبه مورخ 8/3/96 در سالن شهدای دانشگاه برگزار شد...

نشست سرپرست دانشگاه با روسا و کارشناسان شرکتهای بیمه مکمل درمان و سایر طرف قراردادها روز دوشنبه  مورخ 8/3/96 در سالن شهدای دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دریافت معرفی نامه از سوی بیمه تکمیلی از بدو پذیرش بیمار در مراکز درمانی جهت مشخص شدن سقف بیمه تکمیلی، تسریع شرکت های بیمه ای طرف قرارداد در تسویه حساب مطالبات مربوط به سالهای 94و95 دانشگاه، تسریع ارسال صورتحساب های بیمارستانی به شرکت های بیمه تکمیلی، بررسی و امکان سنجی سریع در خصوص موضوع صدور معرفی نامه تحت وب از بیمه های تکمیلی و اجرای سیستم سدا مربوط به شرکت بیمه ایران از موارد مورد بحث در این نشست بود.

این گزارش حاکیست: در این جلسه مقرر شد شرکت های بیمه ای طرف قرارداد بر اساس قرارداد منعقده با دانشگاه، ریز کسورات را بلافاصله پس از رسیدگی و همچنین فیش مبالغ پرداختی را پس از واریز به حساب های غیر قابل برداشت مراکز درمانی از طریق ایمیل، پست و یا فکس به اداره درآمد دانشگاه ارسال نمایند.