• 1399/01/18 - 23:22
  • /Z7Nj

برگزاری نشست مسئولین معاونت بهداشتی دانشگاه با بازرسان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی

نشست مسئولین معاونت بهداشتی دانشگاه با بازرسان اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز دوشنبه مورخ 18/1/1399 در این معاونت برگزار شد.

به گزارش وبدا، در این جلسه در رابطه با گام دوم پیشگیری از بیماری کووید 19 در صنایع با رعایت شرایط بهداشتی، شروع به کار و فاصله گذاری هوشمند در برنامه ضربتی بازدید از صنایع تولیدی، کارخانجات و کارگاه ها بحث و تبادل نظر شد.

این گزارش حاکی است: در این جلسه مقرر شد ضمن بازدید از صنایع و کارخانجات توسط تیم های بازرسی در صورت عدم رعایت موارد بهداشتی اخطار۴۸ ساعت و در صورت عدم رفع موارد، ارجاع به دادستانی و برخورد برابر مقررات انجام شود.

لازم به ذکر است: این نشست با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه، روسای مرکز بهداشت و اداره تعاون، کار و رفاه شهرستان کاشان برگزار شد.

• کد خبر : 119422