• 1396/03/02 - 10:53
  • /ZYkj

برگزاری نشست هماهنگی اصلاح شرایط مناقصه امور تغذیه و سلف سرویس بیمارستان های تابعه دانشگاه

نشست هماهنگی اصلاح شرایط مناقصه امور تغذیه و سلف سرویس بیمارستانهای تابعه دانشگاه با حضور کارشناسان حوزه معاونت درمان، مدیران بیمارستان ها، کارشناسان مسئول تغذیه و بهداشت محیط بیمارستانها و در این معاونت برگزار شد...

به گزارش وب دا، در این نشست، شرکت کنندگان به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود در خصوص اصلاح شرایط مناقصه امور تغذیه و سلف سرویس بیمارستان های تابعه پرداختند و در خصوص لزوم اصلاح فرایند خدمات غذایی بیمارستان ها طبق اعتباربخشی ملی بیمارستانی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

این گزارش حاکیست: در پایان مقرر گردید کارشناس تغذیه معاونت درمان نظرات ارائه شده جهت اصلاح شرایط مناقصه امور تغذیه و سلف سرویس بیمارستان های تابعه  را جمع بندی تا به معاونت توسعه جهت برگزاری مناقصه اعلام گردد.