• 1398/12/14 - 09:55
  • /ZbKj

بهترین راه پیشگیری از کرونا ویروس رعایت مسائل بهداشتی است

معاون اموزشی دانشگاه گفت: بهترین راه پیشگیری از کرونا ویروس رعایت نکات بهداشتی است...

به گزارش وب دا، دکتر عباس تقوی اردکانی افزود: داشتن حفاظت فردی و انجام مراقبت های اولیه در حال حاضر برای تمام شهروندان ضروری است.

وی، با اشاره به اینکه کرونا ویروس به طور سریع اشاعه پیدا می کند، از مردم خواست در خانه های خود بمانند.

دکتر تقوی تصریح کرد: سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه،آبریزش از بینی و تنگی نفس از علایم شایع بیماری کرونا ویروس جدید 2019 هستند. در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

وی، کودکان زیر 5 سال و سالمندان و زنان باردار و افراد دارای نقص سیستم ایمنی و افراد دارای بیماری زمینه ای (قلبی و عروقی تنفسی) گروه های پرخطر بیماری کرونا ویروس جدید 2019 برشمرد.

معاون اموزشی دانشگاه، بر اهمیت توجه ویژه گروه های پر خطر به اصول خودمراقبتی تاکید کرد.

• کد خبر : 119255