• 1398/12/12 - 14:17
  • /ZUJj

به کمپین در خانه بمانیم، بپیوندید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان خواستار پیوستن شهروندان به کمپین در خانه بمانیم، شد...

به گزارش وب دا، دکتر سیدعلیرضا مروجی در جلسه ستاد مقابله با کرونا در منطقه کاشان گفت: با توجه به افزایش موج ویروس کرونا در کشور کمپین در خانه بمانیم راه اندازی شد.

وی افزود: کاستن از تجمعات، گردهمایی‌ها و هر آنچه به افزایش تراکم می‌انجامد می‌تواند به پیشگیری از گسترش کروناویروس کمک کند.

دکتر مروجی با اشاره به اینکه ماندن در خانه و کاستن از رفت‌وآمدها می‌تواند گزینه مناسبی در شرایط فعلی باشد تصریح کرد: بی‌تردید هرچه از سطح تماس‌ها در جامعه کاهش یابد از جابجایی و انتقال بیشتر ویروس جلوگیری میکند.

رئیس دانشگاه یادآور شد:  فردا آلوده درتماس با دیگران 2 تا 4 نفر را آلوده می‌کند و بدیهی است که هرچه از سطح تماس بکاهیم به آلودگی کمتر و کاستن از فراگیری و شیوع آن کمک کردیم.

• کد خبر : 119239