• 1398/02/07 - 12:08
  • /ZhSj

بیمار مرگ مغزی با اهداء اعضاء به چند بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

معاون درمان علوم پزشکی کاشان، از اهداء اعضاء یک مورد مرگ مغزی به چند بیمار خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: زنده یاد احمد علی حلواچی، 64ساله که بر اثر سکته مغزی در مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان بستری شد و علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی، دچار مرگ مغزی شد که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و پیگیری پرسنل و پزشکان این بیمارستان جهت اهدا به بیماران نیازمند به تهران اعزام گردید.

وی تصریح کرد: مرحوم احمدعلی حلواچی با اهدا کبد و نسوج خود به بیماران نیازمند پیوند عضو، به چند بیمار جان دوباره بخشید.

معاون درمان دانشگاه، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحوم برای آن عزیز علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

یادآور می شود برای چندمین بار در کاشان است که اعضای بیماران مرگ مغزی اهدا می گردد.