• 1396/06/11 - 12:53
  • /ZWpj

بیمار مرگ مغزی در کاشان با اهداء عضو خود به یک بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: بیمار مرگ مغزی در کاشان با اهداء عضو خود به یک بیمار نیازمند زندگی دوباره بخشید...

به گزارش وب دا، دکتر محمد حاجی جعفری گفت: زنده یاد ابوالفضل محمدی شهروند 42 ساله اهل روستای مزوش کاشان و کارمند صدیق بانک ملت که در اثر سانحه تصادف مصدوم شده و به مجتمع بیمارستانی شهید بهشتی کاشان منتقل و بستری شد.

وی افزود: علی رغم انجام اقدامات درمانی توسط تیم پزشکی، ایشان دچار مرگ مغزی گردید که با رضایت و فداکاری خانواده ایشان و با تلاش و پیگیری پرسنل و پزشکان این بیمارستان جهت اهدا به بیماران نیازمند به تهران اعزام گردید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشانتصریح کرد: مرحوم محمدی با اهدا کبد خود به هموطنی نیازمند پیوند، جان دوباره بخشید.

وی، ضمن قدردانی و آرزوی صبر و بردباری برای خانواده آن مرحوم برای آن عزیز  علو درجات را از درگاه ایزد منان مسئلت نمود.

گفتنی است داوطلبان اهداء عضو می توانند با مراجعه به معاونت درمان علوم پزشکی کاشان و یا پورتال WWW.ehda.ir نسبت به تکمیل فرم ودریافت کارت اهداء اقدام نمایند.