• 1398/11/13 - 13:11
  • /ZLHj

تجدید میثاق با شهدا دوران دفاع مقدس

همزمان با اولین روز از دهه فجر که با عنوان ولایتمداری، انقلابی گری، پیوند ناگسستنی امت و امام نام گذاری شده است، جمعی از مسئولین و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و منطقه کاشان برسر مزار شهدا حاضر شدند...

همزمان با اولین روز از دهه فجر که با عنوان ولایتمداری، انقلابی گری، پیوند ناگسستنی امت و امام نام گذاری شده است، جمعی از مسئولین  و مدیران دانشگاه علوم پزشکی و منطقه کاشان برسر مزار شهدا حاضر شدند.

به گزارش وب دا، در این مراسم محمد مهدی عبدخدایی دبیر کل جمعیت فدائیان اسلام، ضمن اشاره به شخصیت امام خمینی (ره) به عنوان یک جریان ساز و فیلسوف، به بیان خاطراتی از انقلاب در منطقه کاشان پرداخت.

وی با اشاره به سه رویداد مهم در ماه جمادی الثانیه اعم از: شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، شهادت نواب صفوی و سردار حاج قاسم سلیمانی، از این ماه قمری با نام ماه عزای اسلام یاد کرد.

لازم به ذکر است: در پایان این مراسم، حاضران ضمن قرائت فاتحه و قرار دادن گل بر قبور شهداء دوران دفاع مقدس با آرمان های امام راحل (ره) و شهداء تجدید میثاق کردند.

• کد خبر : 119174