• 1398/10/28 - 14:55
  • /Z6Hj

تجدید میثاق مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با شهیدان گرانقدر

مدیر،اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه به همراه گزینشگران آموزش و پرورش شهرستان کاشان به مناسبت 15 دی ماه سالروز تشکیل سازمان گزینش کشور در تاریخ 24/10/98 با حضور در گلزار شهدای شهرستان کاشان با آرمان امام عظیم الشأن (رض) و شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند...

مدیر و اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه به همراه گزینشگران آموزش و پرورش شهرستان کاشان به مناسبت 15 دی ماه سالروز تشکیل سازمان گزینش کشور در تاریخ 24/10/98 با حضور در گلزار شهدای شهرستان کاشان با آرمان امام عظیم الشأن (رض) و شهیدان والامقام تجدید میثاق کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، مدیر، اعضاء و کارکنان هسته گزینش دانشگاه با تقدیم شاخه گل و قرائت فاتحه به شهید گمنام و مجاهدان شهید مدافع حرم اهلبیت (ع) ادای احترام نمودند.

لازم به ذکر است: در ادامه با حضور در مزار عالم ربانی  فقیه اهلبیت عصمت و طهارت )ع) نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه فقید شهرستان کاشان حضرت آیت الله حاج سید مهدی یثربی (ره) و نثار شاخ گل و قرائت فاتحه و تجدید میثاق، آرزوی ترفیع درجات شهدای گرانقدر و آن عالم محبوب و حشر با پیامبر مکرم اسلام (ص) و اهلبیت طاهرینش (ع) را از ایزد متعال مسئلت کردند.

• کد خبر : 119136