• 1399/06/26 - 09:41
  • /ZPbj

تجدید میثاق معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با شهدای گمنام

دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی دانشجویی وزارت متبوع با هیات همراه به مقام شهدای گمنام در دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادای احترام نمودند...

به گزارش وب دا، دکتر سیما لاری و هیات همراه در این مراسم ضمن قرائت فاتحه برای شهداء دوران دفاع مقدس به ویژه شهدای گمنام با آرمان های امام راحل (ره) و شهداء تجدید میثاق کردند.

گفتنی است دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به همراه تعدادی از مدیران این معاونت امروز چهارشنبه 26 شهریورماه از دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازدید و از نزدیک وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی، سلف سرویس مرکزی، اماکن ورزشی و فعالیت نهادهای دانشجویی این دانشگاه را مورد بررسی قرار خواهد داد.

• کد خبر : 119861