• 1399/07/28 - 12:21
  • /Zoej

تسلیت رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور در پی شهادت دکتر زارع

دکتر علیرضا مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور شهادت دکتر محمد زارع جوشقانی را تسلیت گفت...

به گزارش وب دا، در این پیام آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر بسیار غم انگیز ارتحال جناب آقای دکتر محمد زارع جوشقانی، برادر عزیز و همکار دلسوز، متواضع و خدوم، مردم دوست و استاد محترم دانشگاه و ریاست اسبق دانشگاه علوم پزشکی کاشان و برادر دو شهید بزرگوار دفاع مقدس را به خانواده ارشمند ایشان، همکاران محترم جامعه پزشکی و همه دوستداران و علاقمندان تسلیت عرض می کنم.

شهید بزرگوار و عزیزمان، در عرصه های مختلف بهداشت عمومی، سلامت جامعه و آموزش پزشکی خدمات صادقانه و گسترده ای ارائه کرد و انشالله خداوند عزوجل به پاس همه تلاش های بی شائبه اش، او را با اولیاء و انبیاء محشور فرماید.

دکتر علیرضا مرندی

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور