• 1398/04/17 - 09:14
  • /ZYUj

تقدیر رئیس دانشگاه از دست اندرکاران بسیج ملی فشار خون

رئیس دانشگاه در پیامی از دست اندرکاران بسیج ملی کنترل فشار خون در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل تقدیر کرد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

بسمه تعالی

بسیج ملی کنترل فشار خون به حول و قوه الهی و با تلاش شبانه روزی همه دست اندرکاران اعم از نیروهای سازمانی و داوطلب و شرکت مردم فهیم و شریف شهرستان های کاشان و آران و بیدگل انجام شد.

از طریق این کمپین، فشارخون 102 درصد از جمعیت هدف تعیین شده از سوی وزارت بهداشت در شهرستان های کاشان و آران و بیدگل اندازه گیری شده است.

این موفقیت حاصل تلاش تمامی همکاران گرامی در حوزه سلامت به ویژه معاونت بهداشتی دانشگاه است که شایسته تقدیر و تشکر است.

بی تردید نتایج پایش این حرکت عظیم ملی در پیشبرد اهداف نظام سلامت و حرکت در مسیر توسعه کشور با توجه به ابعاد و مختصات آن نقش بسزایی خواهد داشت.

اینجانب از خدمات ارزشمند و کوشش خردمندانه دست‏اندرکاران مجری بسیج ملی کنترل فشارخون قدردانی می نمایم و سلامت و آرزوی سعادت و توفیق خدمت به مردم را برای همه این بزرگواران آرزومندم.

دکتر ابراهیم کوچکی

رئیس دانشگاه