• 1399/01/17 - 11:32
  • /ZTMj

توزیع اقلام بهداشتی برای پیشگیری و مقابله با کرونا در کاشان

در راستای پویش دانشجویی مبارزه با کرونا به همت بسیج جامعه پزشکی و دانشجویی دانشگاه اقلام بهداشتی جهت پیشگیری و مقابله با کرونا در منطقه کاشان توزیع شد.

به گزارش وبدا، دکتر محمد افشار با اشاره به توزیع بیست هزار دستکش، گفت: این دستکش ها در بیمارستان های شهید بهشتی کاشان و سیدالشهدا (ع) آران و بیدگل، سپاه های پاسداران این دو شهرستان و شهروندان توزیع شد.

وی افزود: علاوه بر آن، توزیع ۲۰۰۰ دستکش و ماسک پیش تر در حاشیه خیابان های زیارتی و کارگر کاشان، زیارت هلال ابن علی (ع) و میدان سپاه و آران وبیدگل انجام شد.

دکتر افشار در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر نیز با پیگیری های صورت گرفته، ۶۰۰ شیشه الکل ۲۰۰ سی سی و ۱۰ عدد بشکه ۲۰ لیتری ماده ضدعفونی در حال تقسیم بندی و توزیع است.

• کد خبر : 119409