• 1391/07/05 - 12:59
  • /Z1SC

جشن روپوش سفید در دانشگاه برگزار شد

جشن روپوش سفید دانشجویان پزشکی در دانشکده پزشکی روز سه شنبه مورخ 4/7/91 برگزار شد...

به گزارش وب دا، سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم ضمن تبریک سال تحصیلی جدید، شروع دوره کارآموزی (پوشیدن روپوش سفید) را شروع دوره جدیدی از فعالیت حرفه ای عنوان کرد.

دکتر اسماعیل فخاریان با اشاره به حساسیت حرفه پزشکی خطاب به دانشجویان پزشکی اظهار داشت: رعایت حقوق پیشکسوتان و زیردستان از وظایف آنان است.

وی ضمن اشاره به حدیث "زکات علم نشر آن است"، گفت: همانگونه که شما دانش را از دیگران آموختید وظیفه دارید آن را به دیگران منتقل کنید.

دکتر فخاریان به رازداری در حرفه پزشکی اشاره کرد و افزود: بدون اجازه بیماران حق بیان رازهای آنان را ندارید.

وی شناخت بیماران بر اساس مشکلاتشان (نوع بیماری) را عادت نادرستی بیان و تصریح کرد: باید بیمار را براساس نام اش صدا کرد.

سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان دانشجویان را به فراگیری و استفاده از تجربه های دیگران تشویق کرد و اظهار داشت: توسعه و پیشرفت یک سیستم از طریق ارتباط زنجیره های آن سیستم امکان پذیر است.

دکتر فخاریان با اشاره به توصیه امام علی (ع) در مورد نظم در کار و فعالیت، نظم و انضباط را جزء اصلی حرفه پزشکی دانست و اذعان داشت: بایستی نسبت به بیماران دقت و حساسیت داشته باشیم.

دکتر رضا رزاقی، معاون آموزشی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این مراسم ضمن تبریک فرا رسیدن دوره جدید تحصیل گفت: امیدوارم این دوره برای شما و جامعه با خیر و برکت همراه باشد.

• کد خبر : 112063