• 1399/09/25 - 09:39
  • /Z7ZP

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر برگزار شد

جلسه شورای امر به معروف ونهی از منکر با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و سایر اعضاء روز دوشنبه مورخ ۲۴ آذرماه جاری در سالن طبیب دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش وب دا، دکتر حمیدرضا گیلاسی در این جلسه، بر اهمیت برگزاری این جلسات به صورت مستمر تاکید کرد و موارد جلسه قبل را مورد بررسی قرار داد.

اعضا این نشست نیز در ادامه، در مورد بررسی موضوعات پژوهشی کاربردی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر به بحث و گفتگو پرداختند.

لازم به ذکر است: هم چنین در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده از ابتدای سال جاری در حوزه امر به معروف و نهی از منکر توسط فاطمه قدرت الهی مسئول دبیرخانه امر به معروف و نهی از منکر ارائه شد.

• کد خبر : 120220