• 1397/12/04 - 09:30
  • /Z4Qj

جلسه هماهنگی شورای پرستاری برگزار شد

جلسه هماهنگی شورای پرستاری با حضور معاون درمان، مدیر خدمات پرستاری، سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی، نماینده معاونت توسعه، رئیس هیات مدیره نظام پرستاری و نمایندگان پرستاری بیمارستان های خصوصی در معاونت درمان دانشگاه برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه،در این نشست بررسی مشکلات بیمارستان های خصوصی، ایجاد فرصت و تسهیلات جهت حضور پرسنل شاغل در بخش های خصوصی در دوره های آموزش تخصصی و بازآموزی دانشگاهی و همچنین مشارکت مدیران پرستاری بیمارستان های خصوصی در برنامه های مدیریت پرستاری دانشگاه انجام شد.

همچنین کلیه شاخص های مراقبت پرستاری، تحلیل نقاط قوت وضعف و ارائه راهکار در راستای بهبود کیفیت مراقبت های پرستاری مورد بررسی و بحث و تبادل نظر قرار گرفت.