• 1396/08/02 - 13:31
  • /ZMrj

جلسه پایش عملکرد مالی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل برگزار شد

جلسه پایش مالی شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل با حضور رییس دانشگاه، معاونین توسعه و درمان، کارشناسان مالی ستاد مرکزی، سرپرست، معاونین و روسای بیمارستان های تحت پوشش این شبکه روز دوشنبه مورخ 1/8/96 برگزار شد...

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه در این نشست، خواستار ارائه راهکارهای عملی برای کاهش و صرفه جویی در هزینه های عمرانی و مصرفی شد.

دکتر مسعود دهقانی سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، نیز گزارشی از عملکرد این شبکه در زمینه بهداشتی و درمانی و طرح های عمرانی در حال ساخت و اجرا ارائه کرد.

لازم به ذکر است این نشست برای پایش شش ماهه نخست سال 96 تشکیل گردید.