• 1397/11/28 - 13:57
  • /ZUPj

حضور اعضای هیات رئیسه و کارکنان دانشگاه در مراسم تشییع پیکر شهدای مدافع حریم امنیت

اعضای هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از کارمندان در مراسم تشییع پیکر شهدای حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان حضور یافتند...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، اعضای هیات رئیسه دانشگاه ضمن تسلیت به مردم دلیر ایران، با خانواده شهدای عزیز بخصوص چهار شهید سرافراز شهرستان های کاشان و آران و بیدگل ابراز همدردی کرده و شهادت عزیزانشان را تبریک و تسلیت گفته و برای مجروحان، سلامتی و شفای عاجل و برای شهدای والامقام، علو درجات از خداوند متعال مسألت نمودند.

شایان ذکر است: مراسم وداع با شهید ابوالفضل موسوی نیز با حضور کارکنان و دانشجویان در یادمان شهدای گمنام دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد.