• 1397/12/28 - 08:21
  • /Z7Rj

دانشگاه علوم پزشکی کاشان مسابقه عکاسی با موضوع سلامت نوروزی برگزار می کند

رپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع سلامت نوروزی خبر داد...

سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از برگزاری مسابقه عکاسی با موضوع سلامت نوروزی خبر داد.

دکتر مصطفی جوادی مقدم در گفتگو با وب دا، با اشاره به ارائه خدمت حوزه سلامت به شهروندان و گردشگران در تعطیلات نوروز گفت: این مسابقه جهت انعکاس خدمات ایثارگرانه کارکنان حوزه سلامت در ایام نوروز اجرا می گردد.

دکتر جوادی مقدم افزود: علاقمندان می توانند با معرفی نامه روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه از واحدهای مختلف بهداشتی، درمانی و اورژانسی عکاسی نمایند.

سرپرست روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه تصریح کرد: عکس های مسابقه توسط داوران حرفه ای قضاوت خواهد شد و به نفرات اول و دوم هر گروه جوایز ویژه ای اهداء خواهد شد.

یاد آور می شود عکس های مرتبط با حوزه سلامت مانند امداد رسانی، اورژانس جاده ای، بیمارستانی، بهداشت و... داوری خواهند شد.

متقاضیان می توانند جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 09214092369 تماس بگیرند.