• 1396/04/03 - 11:08
  • /ZSmj

دانشگاه علوم پزشکی کاشان نائب قهرمان شد

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مسابقات والیبال جام رمضان پیشکسوتان شهرستان کاشان موفق به کسب مقام نائب قهرمانی شد...

به گزارش وب دا، مسئول اداره رفاه دانشگاه با اعلام این مطلب افزود: تیم والیبال دانشگاه با کسب 9 امتیاز و با اختلاف پوئن کمتر در مقابل تیم فولاد 9 امتیازی به مقام نائب قهرمانی دست یافت.

مجید اعتماد حسینی اظهار داشت: تیم والیبال دانشگاه در دیدار نهایی این دوره از مسابقات که سه شنبه شب مورخ 30/3/96 در سالن تختی کاشان صورت گرفت به مصاف تیم طراح فرش بهروز رفت و با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار و به امتیاز 9 بسنده نمود.

شایان ذکر است مراسم اختتامیه این مسابقات بلافاصله بعد از این مسابقه با حضور دکتر حسین نیکزاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و جمعی از مسئولین شهرستان برگزار گردید.

اسامی تیم دانشگاه:

مربی: