• 1398/09/18 - 08:30
  • /ZrFj

درخشش ستاره های قرآنی دانشگاه در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، از درخشش ستاره های قرآنی دانشگاه در جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور در بخش معارف خبر داد...

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه، دکتر حمیدرضا گیلاسی گفت: دانشجویان برتر قرآنی دانشگاه رتبه اول سبک زندگی اسلامی - ایرانی و رتبه سوم رشته حفظ موضوعی را کسب کردند.

وی افزود: در رشته سبک زندگی اسلامی - ایرانی سجاد محمدزاده دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه رتبه اول و در رشته حفظ موضوعی قرآن کریم زهرا حاجی حسنی دانشجوی رشته بهداشت عمومی دانشگاه سوم شد.

لازم به ذکر است: سی و چهارمین جشنواره ملی قرآن کریم دانشجویان ایران ۱۲ تا ۱۴ آذرماه ۹۸ به میزبانی دانشگاه آزاد استان فارس در شهر شیراز برگزار و در این جشنواره نماینده‌های برتر وزارت علوم و وزارت بهداشت با یکدیگر به رقابت پرداختند و افراد برتر این جشنواره به عنوان نفرات برگزیده کل دانشجویان معرفی شدند.

• کد خبر : 119042