• 1396/04/26 - 08:32
  • /ZMnj

دیدار رئیس دانشگاه با اعضای هیات اجرایی و نظارت بر انتخابات سازمان نظام پزشکی کاشان و آران و بیدگل

رئیس دانشگاه با اعضای هیات اجرایی و نظارت بر انتخابات هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی کاشان و آران وبیدگل در تاریخ 24/4/96 در سالن دکتر قریب دیدار کرد...

رئیس دانشگاه با اعضای هیات اجرایی  و نظارت بر انتخابات هفتمین دوره انتخابات سازمان نظام پزشکی کاشان و آران وبیدگل در تاریخ 24/4/96 در سالن دکتر قریب دیدار کرد.

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدار، ضمن بیان اهمیت انتخابات و جایگاه سازمان نظام پزشکی به عنوان یکی از سازمان های مهم صنفی غیر دولتی، بر مشارکت حداکثری اعضای سازمان تاکید و ابراز امیدواری کرد: این انتخابات در کمال امنیت و آرامش برگزار گردد.

دکتر محمد حسین صالحی رییس هیات اجرایی انتخابات نظام پزشکی کاشان در ابتدای این جلسه، گزارشی از روند ثبت نام و فرایند های اجرایی انجام شده ارائه کرد.

دکتر زهرا نخی رییس هیات نظارت بر انتخابات شهرستان کاشان نیز، گزارشی از روند بررسی صلاحیت کاندیداها ارائه نمود.