• 1391/01/15 - 14:09
  • /Zo1C

دیدار نوروزی معاونین، مدیران و کارکنان با رئیس دانشگاه

معاونین، مدیران و کارکنان با رئیس دانشگاه دیدار کردند. در این دیدارها رئیس دانشگاه ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به موفقیت های متعدد برای دانشگاه در سال 1390 شد، تقدیر کرد...

معاونین، مدیران و کارکنان با رئیس دانشگاه دیدار کردند. در این دیدارها رئیس دانشگاه ضمن تبریک عید نوروز به کلیه همکاران، از تلاش ها و زحمات آنان که منجر به موفقیت های متعدد برای دانشگاه در سال 1390 شد، تقدیر کرد.

دکتر محمد حسین اعرابی با اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری به عنوان "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی"، خواستار تلاش و مشارکت کلیه همکاران در این راستا شد و برای همه آنان در سال 1391 آروزی موفقیت کرد.

لازم به ذکر است این دیدارها در روز 14 و 15 فروردین ماه به علت تشرف رئیس دانشگاه به عمره مفرده انجام شده است.