امروز : 07 شهریور 1403
  • 1396/05/26 - 11:41
  • /Zfpj

رئیس دانشگاه از آزادگان شاغل در ستاد مرکزی تقدیر کرد

به مناسبت 26 مردادماه سالروز ورود آزادگان، رئیس دانشگاه به همراه جمعی از مدیران ستادی از آزادگان شاغل در ستاد مرکزی تقدیر کرد...

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در این دیدار، با اهدای گل  از زحمات این عزیزان در صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی تقدیر و تجلیل نمود.

وی، آزادگان را نماد واقعی صبر، ایثار، استقامت و فداکاری و سرمایه‏هاى ارزشمند کشور عنوان کرد و گفت: آزادگان، با ایمان راسخ خود در برابر همه فشارهای جسمی و روحی دشمنان ایستادند و از شکنجه های مزدوران بعثی هراسی به خود راه ندادند.

گفتنی است: رئیس دانشگاه همچنین در پیامی از زحمات تمامی آزادگان شاغل در دانشگاه تجلیل کرد.