• 1399/04/10 - 09:15
  • /ZP7j

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از همه همشهریان خواست پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در راستای پیشگیری از پیک دوم ویروس کووید 19، از همه همشهریان و مردم خواست پروتکل های بهداشتی را با جدیت رعایت کنند...

دکتر سید علیرضا مروجی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: استفاده از ماسک در اماکن عمومی و شلوغ نقش بسیار مهمی در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دارد و استفاده از آن برای سالمندان و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند، بسیار ضروری است.

دکتر مروجی، به روند افزایش موارد تست های مثبت مردم منطقه در هفته های اخیر اشاره کرد و این آمار حاکی ازآن است که کرونا هنوز تمام نشده است.

وی تصریح کرد: بایستی مثل گذشته پروتکل های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد و تا با تعامل یکدیگر ویروس کووید 19 را مهار کنیم.

رئیس دانشگاه، با بیان اینکه در شرایط فعلی باید با اهتمام و تلاش جمعی، بر کاهش شمار مبتلایان تمرکز کنیم، تصریح کرد: همه مردم باید با دقت پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند، زیرا در صورت عدم رعایت این پروتکل‌ها، ممکن است به شرایط ناراحت کننده اسفندماه برسیم.

• کد خبر : 119633