• 1398/02/10 - 11:39
  • /ZFSj

رئیس و اعضاء هیات رئیسه دانشگاه به "پویش ملی بهار همدلی" پیوستند

رئیس و اعضاء هیات رئیسه این دانشگاه در راه یاری رساندن و حمایت از آسیب دیدگان سیل اخیر، به پویش ملی بهار همدلی پیوستند...

رئیس دانشگاه در گفتگو با خبرنگار مفدا ضمن پیوستن به این پویش گفت: در راه یاری رساندن و حمایت از آسیب دیدگان سیل اخیر اعضا هیات رئیسه دانشگاه و جمعی از کارکنان داوطلب این دانشگاه یک روز حقوقشان را به این امر اختصاص دادند.

دکتر کوچکی بیان داشت: پویش همدلی به همت معاونت دانشجویی وزارت بهداشت و کلیه دانشگاه ها در جهت یاری رساندن و بازسازی منازل تخریب شده در مناطق سیل ‌زده و حمایت از سیل ‌زدگان راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: تاکنون کلیه فعالان دانشجویی و نیروهای بهداشتی و درمانی نیز در جهت کمک های نقدی و غیر نقدی به مناطق سیل زده اعزام شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان افزود: در این حوادث هم مسئولین باید زیرساخت ها را ساماندهی کنند و هم آسیب دیدگان بدانند که مردم و دولت کمک‌هایشان استمرار دارد.