• 1399/07/20 - 12:28
  • /ZCdj

زمان برگزاری آزمون بخش معارف قرآنی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور" هدهد " اعلام شد

آزمون رشته های ۱۰ گانه بخش معارف قرآنی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه های علوم پزشکی کشور" هدهد " در روز سه شنبه صبح مورخ ۹۹/۷/۲۲ همزمان با سراسر کشور برگزار می گردد..

کلیه شرکت کنندگان موارد ذیل را رعایت کنند.

۱-    آزمون دارای امتیاز آموزشی ضمن خدمت برای کارکنان و امتیاز فرهنگی، ویژه اساتید می باشد.

۲-    آزمون بصورت مجازی و از طریق آدرس faradid.kaums.ac.ir  برگزار می گردد.

۳-    دسترسی کلیه همکاران  به آدرس سامانه آزمون در سیستم های کامپیوتری  متصل به دانشگاه بدون اتصال اینترنتی  و  دسترسی خارج از سیستم های دانشگاه(اعم از موبایل و کامپیوتر شخصی و ...)نیاز به اتصال به اینترنت خواهد داشت.

۴-    ساعت شروع هر آزمون طبق جدول ذیل معین گردیده است؛ نکته حائز اهمیت این است که برای هر آزمون مدت ۱۰ دقیقه فرصت ورود به آزمون مشخص گردیده و بعد از آن بصورت خودکار از ورود کاربر به محیط آزمون جلوگیری خواهد شد.

۵-    با توجه به سراسری بودن آزمون، هیچ کدام از آزمون های ذکر شده قابل تمدید یا تکرار نخواهد بود.

۶-    نام کاربری و پسورد هر شخص کد ملی ثبت نام کننده خواهد بود.

۷-    در صورت عدم اطلاع شرکت کنندگان از رشته ثبت نامی خود، می توانند از طریق فایل پیوست از رشته ثبت نامی خود مطلع و یا پس از درج کد ملی در قسمت کاربری و پسورد، اطلاعات شرکت کننده از جمله؛ نام رشته ثبت نامی و شرایط آزمون بر روی صفحه، مطلع گردند.

۸-    سوالات هر رشته ۶۰ سوال و مدت زمان پاسخگویی ۴۵ دقیقه خواهد بود.

۹-    جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری آزمون به سایت معاونت فرهنگی دانشجویی-جشنواره قرآن و عترت مراجعه نمایید.

نام رشته

مدت زمان برگزاری آزمون