• 1403/04/31 - 07:27
  • /ZWjS

زهره چهارباغی کارشناس روابط عمومی به عنوان نامزد بخش فیلم دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شد

سرکار خانم زهره چهارباغی کارشناس روابط عمومی دانشگاه به عنوان نامزد بخش فیلم دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، هیأت داوران رشته فیلم جشنواره، راه یافتگان نهایی این بخش را از میان ۳۸۳ اثر رسیده به دبیرخانه اعلام کرد. گفتنی است

محمدحسین لطیفی کارگردان، نویسنده، مجری، بازیگر، تهیه‌کننده و دبیر تخصصی بخش فیلم، رهبر قنبری کارگردان، مستندساز، نویسنده، تدوینگر و فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون به داوری آثار ارسالی به دبیرخانه دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ پرداختند.

شایان ذکر است که اسامی اعلامی بدون اولویت و رتبه بندی و براساس حروف الفبا بوده و با توجه به نحوه برگزاری اختتامیه، تعداد نفرات دعوتی به مراسم اختتامیه مشخص خواهد شد.

گفتنی است: علی صدوری و زهره چهارباغی از دانشگاه علوم پزشکی کاشان به عنوان نامزد بخش فیلم دوازدهمین جشنواره بین‌المللی سیمرغ معرفی شدند.