• 1399/12/17 - 11:42
  • /Z5oP

ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا برگزار شد

ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا با حضور رئیس دانشگاه، رؤسای کمیته های تخصصی پشتیبانی، درمان، بهداشت و علمی آموزشی کووید 19 و مدیر حوزه ریاست دانشگاه در تاریخ 16/12/1399 برگزار شد...

به گزارش وب دا، ارائه گزارش از آماده سازی مراکز مراقبتی سلامت (طرح شهید سلیمانی)، ارائه مفاد پنجاه و نهمین جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا، تبادل نظر در خصوص روند توزیع واکسن در دانشگاه، برگزاری جلسات منظم و مستمر با اصحاب رسانه به صورت هفتگی، عدم برگزاری حراجی ها در ایام پایان سال در منطقه با توجه به دستور صریح وزیر بهداشت و لزوم تولید فیلم های کوتاه (علم در 5 دقیقه) برای پاسخ علمی به سوالات و شبهات روز جامعه از موارد مطروحه در این نشست بود.

• کد خبر : 120503