• 1396/04/04 - 10:56
  • /ZYmj

سرپرست دانشگاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت

سرپرست دانشگاه در پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر را به تمامی مسلمانان به ویژه همکاران دانشگاهی تبریک گفت...

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر کوچکی به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

الحمدلله علی ما هدانا و له الشکر علی ما اولانا

.

عید فطر، روزی است که همه مسلمانان جهان در کنار یکدیگر به نماز می ایستند و به عبادت خداوند متعال می پردازند و کام خویش را با حلاوت ذکر او شیرین می کنند. عیدفطر، نمادی از وحدت مسلمانان است؛ وحدتی که سبب ذلت و ناامیدی شیطان و نیز خواری استکبار و دشمنان اسلام می شود.

اینجانب، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک عید بزرگ سعید فطر، از خداوند متعال رستگاری و عزت و کرامت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر ابراهیم کوچکی

سرپرست دانشگاه