• 1399/06/10 - 13:39
  • /ZUaj

شرکت 320 نفر در آزمون جذب نیروی شرکتی در دانشگاه

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، از شرکت 320 نفر در آزمون جذب نیروی شرکتی در مشاغل مورد نیاز خبر داد...

به گزارش وب دا، دکتر مهرداد فرزندی پور، با اشاره به برگزاری آزمون  مذکور در روز دوشنبه مورخ 3/6/99 در محل دانشکده پزشکی دانشگاه گفت: 24 نفر در مشاغل مورد نیاز برای اشتغال در قالب شرکت های طرف قرارداد از طریق این آزمون به کارگرفته می شوند.

وی تصریح کرد: از 376 نفر داوطلب ثبت نام شده، 320 نفر در آزمون حاضر و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

دکتر فرزندی پور اظهار داشت: نیروهای مورد نیاز دانشگاه در کارگروه ساماندهی منابع انسانی (سما) احصا و از محل مجوزهای ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رعایت فرایند تدوین شده در کارگروه آزمون دانشگاه جذب می شوند.

• کد خبر : 119809