• 1397/04/04 - 12:47
  • /Zq2j

ششمین نشست تحول سلامت در سال جاری برگزار شد

ششمین کارگروه تحول سلامت با حضور رئیس دانشگاه، اعضای کارگروه، سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل و مدیران ارشد بیمارستان ها روز یکشنبه مورخ 3/4/97 در سالن شهداء ستاد مرکزی برگزار شد....

به گزارش وب دا، دکتر کوچکی در این نشست، بر حفظ کیفیت خدمات، پاسخگویی به نیازهای مراجعین، توجه به رعایت مقررات، اجرای راهنمایی هایی بالینی و مدیریت هزینه های غیرضرروی تاکید کرد.

این گزارش حاکیست: در این نشست پس از بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مربوطه، مدیران بیمارستان ها گزارشی از مدیریت هزینه ها در سه ماهه اول سال جاری را ارائه کردند.