• 1399/10/13 - 12:16
  • /Zq4P

شیوه نامه ارزیابی عملکرد ورزشی کارکنان دانشگاه تشریح شد

در سومین جلسه هماهنگی رابطین ورزشی دانشگاه شیوه نامه ارزیابی عملکرد ورزشی کارکنان دانشگاه و همچنین شرح وظایف نمایندگان تشریح شد...

به گزارش وب دا، سرپرست اداره تربیت بدنی دانشگاه در سومین جلسه هماهنگی رابطین ورزشی دانشگاه، در خصوص شیوه نامه ارزیابی عملکرد ورزشی و نحوه احتساب امتیاز ورزشی کارکنان توضیحاتی را ارائه داد.

عباسعلی مرشدی، بر نقش نمایندگان ورزشی در ترویج و توسعه ورزش و هم چنین اجرای بهینه این شیوه نامه تاکید کرد و گفت: برای اولین بار جهت پیگیری بر امور ورزشی و هویت بخشیدن بر فعالیت رابطین ورزشی دانشگاه از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی برای این نمایندگان ابلاغ صادر شد.

ارائه مصوبه هیات رئیسه دانشگاه دراجرای ۸ دقیقه ورزش در محل کار و تهیه کلیپ و نحوه اجرای آن با احتساب امتیاز آموزشی در عملکرد ورزشی کارکنان، شرح ابلاغ و وظایف نمایندگان ورزشی جهت پیگیری هر چه بیشتر نیاز های ورزشی واحدهای مربوطه، پیگیری اجرایی نمودن طرح های پیشنهادی مطروحه در هیات رئیسه دانشگاه و ارائه گزارش به معاونت فرهنگی دانشجویی توسط نمایندگان ورزشی از دیگر موارد مطروحه بود.

این گزارش حاکیست: همچنین پس از بحث و تبادل نظر؛ نمایندگان فعال ورزشی مراکز: مسعود بلندی نماینده شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، علیرضا امانتی نماینده مرکز بهداشت شهرستان، علیرضا راحتی نماینده اورژانس پیش بیمارستانی، حسن سلمانی نماینده ورزش دانشکده پرستاری مامایی و لیلی مهندس مجرد نماینده معاونت بهداشتی به ارائه عملکردهای ورزشی واحدهای مربوطه خود پرداختند.

شایان ذکر است پرسنل برای مشاهده اسامی نمایندگان ورزشی واحدهای خود می توانند اینجا کلیک کنند و پیشنهادات جهت توسعه و ارتقاء ورزش کارکنان را به رابطین ورزشی مجموعه خود ارائه نمایند.

لازم به ذکر است: سومین جلسه هماهنگی رابطین ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با حضور نمایندگان ورزشی واحدهای تابعه دانشگاه مورخ ۱۰ آذرماه جاری در معاونت بهداشتی برگزار شد.

• کد خبر : 120295