• 1396/04/31 - 11:03
  • /ZUnj

فعالیت پزشکان در ساعات اداری در مرکز خصوصی و عمومی غیر دانشگاهی ممنوع است

رئیس دانشگاه اظهار داشت: فعالیت پزشکان در ساعات اداری در مرکز خصوصی و عمومی غیر دانشگاهی ممنوع است...

به گزارش وب دا، دکتر ابراهیم کوچکی در نشستی که با معاونین، مدیران اجرایی و مالی دانشگاه و مدیران سازمان های بیمه گر در تاریخ 28/4/96 برگزار شد، ضمن تأکید بر دستورالعمل های ابلاغی و مفاد نامه دفتر حقوقی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هرگونه فعالیت پزشکان متخصص و هیات علمی در ساعات اداری در مراکز خصوصی و عمومی غیر دانشگاهی را غیر قانونی نامید.

وی افزود: کلیه مراکز خصوصی و عمومی غیر دانشگاهی موظف به جلوگیری از فعالیت پزشکان مذکور در ساعات اداری هستند و در صورت به کار گیری نامبردگان موضوع تخلف محسوب شده و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.

این گزارش حاکیست: در ادامه موارد اختلافی در خصوص رسیدگی به اسناد مالی پرونده های بستری بیمارستان شهید بهشتی مطرح و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.