• 1398/10/11 - 08:46
  • /ZpGj

مانور زلزله در دانشکده پزشکی دانشگاه برگزار شد

به مناسبت هفته کاهش بلایای طبیعی مانور زلزله در دانشکده پزشکی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 10/10/98 برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل دانشگاه، سرپرست دانشکده پزشکی دانشگاه با اعلام این مطلب اظهار داشت: آموزش آمادگی در برابر زلزله در سه روز متوالی از شنبه 7/10/98 لغایت دوشنبه 9/10/98 برای کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان در سالن آمفی تئاتر دانشکده پزشکی انجام شد.

دکتر سید امیر حسن متینی، با اشاره به آموزش 300 نفر از دانشجویان و کارکنان افزود: روز سه شنبه 10/10/98 به صورت علمی آموزش های داده شده در این سه روز سنجیده شد و کارکنان با شنیدن صدای آژیر در اتاق های خود پناه گیری ایمن را انجام دادند و سپس به صورت ایمن از ساختمان خارح شده و در محل تجمع ایمن، تجمع کردند.

گفتنی است: آموزش آمادگی در برابر زلزله با همکاری دفتر EDOدانشکده پزشکی، مرکز مدیریت حوادث و سازمان هلال احمر برگزار شد.

• کد خبر : 119097